Deelnemers

Home / WK Flevoland / Deelnemers

Beste bondscoaches,

Het WK Flevoland is het vervolg op het WK Almere en is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi, dat ruimte biedt aan twintig herenelftallen, tien dameselftallen, tien jeugdelftallen en tien veteranenelftallen van verschillende nationaliteiten. Deelnemers vanuit heel Nederland, kunnen voor hun land van herkomst uitkomen en strijden voor de titel Wereldkampioen van Flevoland. Als een elftal bijvoorbeeld. Polen representeert op het WK Flevoland, zal het team bestaan uit Nederlanders van Poolse afkomst. Dit jaar is er wederom een toernooi voor B&C Junioren, Veteranen en Dames teams . Het WK Flevoland 2016 vindt plaats op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2016 bij voetbalvereniging FC Almere.

Om deel te kunnen nemen aan het WK Flevoland, heb je een elftal nodig van Nederlandse personen van de afkomst van het land dat door jullie wordt gerepresenteerd en een bondscoach. Om deel te nemen aan het toernooi binnen één van de categorieën, dames, heren, jeugd of veteranen, zal er inschrijfgeld betaald moeten worden. Het inschrijfgeld voor damesteams bedraagt € 50,00. Het inschrijfgeld voor herenteams bedraagt € 100,00. Voor de jeugdelftallen is het inschrijven gratis. Het inschrijfgeld voor de veteranen bedraagt € 50. De inschrijving is compleet als het inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Stichting Multiculturele Organisatie Almere en het inschrijfformulier ingevuld is ontvangen en goedgekeurd is. Het inschrijfgeld kan bijgeschreven worden op rekeningnummer NL 16 INGB 0004934995 t.n.v. Stichting Multiculturele Organisatie Almere te Almere onder vermelding van deelnemend land en contactpersoon.

De winnaars van het WK Flevoland kunnen een geldprijs en een grote beker in ontvangst nemen.

Zijn jij en jouw team gereed om deel te nemen aan het WK Flevoland? Schrijf je dan in door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en naar ons op te sturen, per post, e-mail of telefoon.

De contactgegevens zijn:

Stichting Multiculturele Organisatie Almere
Hal Roachstraat 33
1325 TP Almere
info@smoa.nl
06-11196302

Wij zien jullie inschrijvingen voor het WK Flevoland graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Glen Leeuwin
Stichting Multiculturele Organisatie Almere

Inschrijven deelname

In de inschrijfprocedure staan de regels met betrekking tot het inschrijven van een elftal.
Voor inschrijving is het nodig dat het inschrijfformulier ingevuld, de spelerslijst ingevuld en een teamfoto naar info@smoa.nl te sturen.
Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar het rekeningnummer dat in de inschrijfprocedure wordt genoemd.

De formulieren zijn hier te zien en te downloaden door het te openen en te kliken op “bestand” en “download as” het beste is om te downloaden als een pdf:

– Inschrijfprocedure
– Inschrijfprocedure jeugd
– Inschrijfformulier
– Inschrijfformulier jeugd
– Spelerslijst
– Spelerslijst jeugd