2013 – WK Flevoland

Home / WK Flevoland / 2013 – WK Flevoland

Deelnemers vanaf zestien jaar, vanuit heel Nederland, kunnen binnen de categorieën dames of heren voor hun land van herkomst uitkomen en strijden voor de titel Wereldkampioen van Flevoland. Als een elftal bijvoorbeeld China representeert op het WK Flevoland, zal het team bestaan uit Nederlanders van Chinese afkomst. Het WK Flevoland 2012 vindt plaats op zaterdag 24 mei en zondag 25 mei in het Mitsubishi Forklift Stadion in Almere van Almere City FC.
Om deel te kunnen nemen aan het WK Flevoland, heb je een elftal nodig van Nederlandse personen van de afkomst van het land dat door jullie wordt gerepresenteerd en een bondscoach. Om deel te nemen aan het toernooi binnen één van de categorieën, dames of heren, zal er inschrijfgeld betaald moeten worden. Het inschrijfgeld voor damesteams bedraagt €50,00. Het inschrijfgeld voor herenteams bedraagt €100,00. De inschrijving is compleet als het inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Stichting Multiculturele Organisatie Almere en het inschrijfformulier ingevuld is ontvangen en goedgekeurd is.
Als er meerdere elftallen willen uitkomen voor één land, zal er een kwalificatieduel plaatsvinden om te bepalen welk elftal op het WK Flevoland voor dat land mag uitkomen. De winnaars van het WK Flevoland kunnen een geldprijs en een grote beker in ontvangst nemen.

Jongens jonger dan zestien jaar, vanuit heel Nederland, kunnen in teams aan dit toernooi deelnemen, waarbij zij uitkomen voor één land naar hun voorkeur. Er zal bij dit toernooi geen controle worden uitgevoerd naar de afkomst van de spelers. Binnen dit toernooi zijn er twee categorieën waarvoor ingeschreven kan worden, namelijk de B-junioren en de C-junioren.
Om deel te kunnen nemen aan het WK Flevoland, heb je een elftal en een persoon die de rol van bondscoach op zich kan nemen. Om deel te nemen aan het toernooi, hoeft er geen inschrijfgeld betaald te worden, maar moet er wel een inschrijfformulier ingevuld ingeleverd bij Stichting Multiculturele Organisatie Almere, kortweg SMOA. Als de inschrijving door SMOA is ontvangen en is goedgekeurd, is de inschrijving compleet. De winnaars van het WK Flevoland mogen een grote prijsbeker in ontvangst nemen.

Lijkt het u en uw team leuk om deel te nemen aan het WK Flevoland? Neem dan contact op met ons via: info@smoa.nl . U krijgt dan de deelnemersbrief, het inschrijfformulier en de spelerslijst toegestuurd.