SMOA Kamp

Home / SMOA Kamp

Stichting multiculturele organisatie Almere organiseert Kampweekend voor jongeren met talent

 

Al 6 jaar staat in de mei  vakantie bij smoa kamp in teken van Talent en  relationeel . Want voor alweer de 6e keer zal het smoa kamp weer worden georganiseerd onder leiding van Glen Leeuwin. En ook nu zoeken  ruim 60 jongeren die dit te gekke avontuur aan willen gaan.

 

Veel jongeren dromen er altijd al van om op een podium te staan. Sommige hebben al ervaring, anderen rappen, dansen, brassen en nog veel meer om hun talent te ontdekken.

smoa-kamp

SMOA vindt het belangrijk dat iedere jongeren zich optimaal moet kunnen ontwikkelen op het gebied van talent. Jongeren gaan met professionele zang, dans & theater docenten een weekend op kamp. Wat speelt er onder de jongeren in deze maatschappij.

Jongeren mogen zelf kiezen wat ze willen doen. Houd je niet van zingen? Dan hoeft dat niet. Als je alles leuk lijkt, dan is dat ook goed. Zo kan iedereen doen wat hij/zij het leukst vindt om te doen. Naast alle workshop rondes zal er ook tijd zijn voor ontspanning. De dagen worden ingevuld met leuke activiteiten zodat ook de jongeren elkaar beter leren kennen. Alle jongeren gaan met nieuwe vriendschappen voor het leven naar huis.
Het kamp wordt gehouden in het weekend van 4 tot 7 mei. Op zaterdag is er een bonte avond, waar iedereen kan laten zien wat er geleerd is.
De jongeren vertrekken vrijdagmiddag 5 mei om 16.00 uur per touringcar naar Driebergen in Utrecht. Zondagavond 7 mei is de terugkomst in Almere en Amsterdam om 19.30 uur.
Het kamp is bestemd voor jongeren vanaf jaar en er wordt samengewerkt met The Mall Almere en Amsterdam  Zuid Oost . Daarnaast zal een aantal vaders of moeders assistentie verlenen. Smoa kamp wordt mogelijk gemaakt door stichting Boshuyzen stichting zonnige jeugd en stichting  weeshuis der doopsgezinden
De organisatie is in handen van SMOA (Stichting Multiculturele Organisatie Almere), Aanmelden is niet meer mogelijk:  voor meer info 06-11196302. Of mailen naar info@smoa.nl

Bekijk hier de flyer

Bekijk hier de brief