Rappen

Home / Rappen

Jaloers op Lange Frans, P- Diddy en Yes R?! Doe dan mee met onze Rapworkshop Yo whatsapp, wil jij het echte rap talent in jezelf ontdekken of wil jij gezellig met je vrienden leren rappen? Dat kan onder begeleiding van Onze workshop leider. Hij zal jullie alle kneepjes van het vak leren. Hoe begin je een rap? Waar gaat het over? En hoe flow je  lekker op de beat?

Hij legt jullie uit wat Rap eigenlijk is en waar deze straattaal vandaan komt. Wat kan wel en wat kan absoluut niet bij Rap? Kortom wat is cool, vet en dope?! Ook moeten de stemmen goed worden opgewarmd zodat jullie de unieke “swag” daadwerkelijk kunnen laten vloeien. Een rap gaat eigenlijk over het leven! Jullie beginnen de workshop dus met het bedenken en uitwerken van een onderwerp. Dit kunnen jullie zelf bedenken, maar om bijvoorbeeld een bepaald boodschap.

Samen met anderen gaan jullie lekker creatief aan de slag om te rijmen, schrijven en uiteindelijk een gezamenlijke rap uit te voeren! We zetten de beat voor jullie aan en leert toon te houden. maar moedigt vooral aan. GO, go go. De workshop Rappen is een muzikale, supercoole workshop voor een geslaagde dag

Aan het einde van de workshop krijgen jullie natuurlijk de tekst mee, zodat jullie thuis verder kunnen rappen of misschien zelf kunnen gaan battle-en!

Heb je interesse schrijf je zo snel mogelijk in VOL is VOL.