Line-up en Activiteiten

Jonathan Baij (Host)

DJ Flash & Destinn Jonathan

Johnny & The Scurfies

Dance Hour met Jessie Leeuwin

DJ Akshay en MC Mano

Mega Vibes Band With Mafra, Black Vybz & Donnie Blai en:

I King I Opo

Lord Fenda & The B.L.F. Family

I Noach

The LDE Tribute Band

The Band

Naks Kawina Loco

Dono & Dwinnadwayne

Kinderdorp

Op het Lumièreparkfestival valt er van alles te beleven voor zowel jong en oud. Voor de kinderen zal er op het Lumièreparkfestival een kinderdorp zijn, Een plezierige ruimte voor kinderen en ouders. De activiteiten hebben een informatief en ontspannen karakter. Er kan gegeten en gedronken worden. Er is een springkussen, schminken, schilderen, tent voor het verschonen van baby’s en kinderen en nog veel meer.

Jongerendorp

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) is een vechtsport die zich richt op het zo snel mogelijk naar de grond brengen van de tegenstander – middels een takedown, worp of shoot – om daar vervolgens verder te gaan met het grondgevecht. Dit is ook te zien bij de belangrijkste Mixed Martial Arts (MMA) wedstrijden. Bij deze wedstrijden wordt het merendeel beslist op de grond.

Bij Jiu Jitsu care werken  we met een professioneel team van experts. Onze zorgprofessionals hebben veel kennis en ervaring bij het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking, sociaal emotionele uitdagingen of gedragsproblemen. Dit betekent dat we niet alleen BJJ leren, maar ten alle tijde het gedrag van de cliënten observeren, confronteren en evalueren. Deze combinatie maakt het mogelijk op een speelse manier te werken aan de hulpvraag.

 

Samenwerkingspartners: Digg’ out , youth for chirst  en Team Kaishir Almere

Lumierepark Salsa Dancing

Het lumiereparkfestival is terug en we gaan er een feestje van maken!
Van 16.00-19.00 kan je lekker komen dansen en chillen (of later als jullie heel gezellig zijn)
Wij zorgen voor een goede mix van Salsa, Bachata, Soca en kizoba.
Neem zelf een kleedje mee en je partyvibe
Tot zondag 11 augustus !

Tropische Markt

Deze mark zal ongeveer uit 25 kramen bestaan. En zoals op elk evenement zal de markt een extra aantrekkingskracht uitoefenen op bezoekers, waardoor het event nog meer naamsbekendheid zal krijgen Mensen gaan graag naar een plek , waar ze eten kunnen proeven, wat ze nooit gegeten hebben, maar wel altijd ruikt bij de buren . In Dit geval Niet Hollands. Naast eten en cultuur kunnen er ook andere kramen komen die expliciet iets hebben met het thema jeugd. Te denken valt Bureau jeugdzorg, Oké punten, of andere organisaties die werken met jongeren en/of gezinnen. Hierdoor zal de markt ook gelijk informatief karakter krijgen.

Voetbal Lumière Cup

Sponsoren