Battle of the Drums 2019

Home / Battle of the drums / Battle of the Drums 2019

Kom op 26 & 27 april naar Battle of the Drums in Almere!

Klik hier voor het programmaboekje

Klik hier voor alle artiesten

Klik hier voor het festival reglement

Caribisch Brass Spektakel Esplanade Almere Koningsnacht en Dag 26/27 april 2019

Na de succesvolle edities van vorig jaar  is er dit jaar opnieuw een Caraïbisch Brass  Event. in Almere. Op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april aanstaande wordt er in het stadshart van Almere een Drum en Dans spektakel gehouden;  drie Caraïbische brass groepen, Almere City Carnaval en Wehpokamanong zullen het stadshart van Almere vanaf hun startpunt door het centrum lopen en hun muziek en dans ten gehore brengen. De start van de groepen zal plaatsvinden op verschillende plekken van het stadhart. De groepen zullen vanuit verschillen plekken door de stad trekken. Met opzwepende beats en tropische klanken zullen zij het publiek vermaken .

Nieuw dit jaar is een dansspektakel op Koningsnacht  26 april met o.a. dansworkshops en podium optredens van verschillen dansgroepen en een line up van bekende artiesten.

Koningnacht 26 april 17.00-00.00 uur

Mula B. 3Robi. Bartofso, Kingsize. Iliassopdebeat. Young Ellenns.Esko.Irsaise. 2Famouscrew. DJ Rolando Moris en The Ryderz

In het voorprogramma

  • 00 -17.00 Dansworkshop in het KAF verzorgd door Dance Court
  • 00-19.00 showcase dans van verschillende dansgroepen.

Koningsdag 27 april

  • Brass optreden The Originals
  • Brass optreden van Iconic Brass
  • Brass optreden van GDFL Brass
  • Optreden Almere City Carnaval
  • Optreden Wehpokamanong

Lafiesta.MBA. Kalibwoy. Dopebwoy. Joey AK en DJ Rolando

De battle of the drum biedt een mooi cross-over programma voor jong en oud. Het is een vernieuwend concept en zeer waardevol voor de culturele kaart van Almere.

Battle of the Drum is een initiatief van de Stichting Multiculturele Organisatie Almere (SMOA) Het initiatief sluit perfect aan bij de stichting om te werken aan de sociale cohesie tussen diverse groepen. We willen dit doen door het oorspronkelijke concept te vernieuwen. We gaan multicultiraliteit van Almere meer belichten door de Caraïbische sfeer van het evenement nog meer te benadrukken dan voorgaande jaren. Maar vooral door op de plaats van de battle een Caraïbische markt neer te zetten die een extra aantrekkingskracht zal hebben op vele bezoekers.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere, VSB Fonds, Cultuurfonds Almere, Prins Bernard Cultuurfonds, ACM,

Voor meer informatie over dit evenement kunt u bellen met of mailen naar:

Glen Leeuwin

Inititiatiefnemer Battle of the Drum Almere

06 -11196302

info@smoa.nl